Skip Navigation Linksראשי > תוספות > שונות > קוסקוס של מסעדת גואטה

קוסקוס של מסעדת גואטה

קוסקוס של מסעדת גואטה

תיאור המתכון

מתכון לקוסקוס הטריפוליטאי הנימוח של מסעדת גואטה. מומלץ ללוות את הקוסקוס בתבשילי ירקות ובשר.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים כוס שמן, מלח, ו – ¼ 1 כוסות מים בקערה. שמים בקערה רחבה ונפרדת כוס סולת.
2. מטפטפים בעדינות את התערובת על הסולת ובתנועת יד עדינה יוצרים את הגרגרים.
3. מפזרים על הגרגרים כף קמח. ומסננים בנפה עבה לקערה אחרת. ( אם נוצרים גושים יש לחזור על הניפוי )
4. חוזרים על התהליך עד לסיום הסולת, ומיבשים את הגרגרים כיומיים לפני בישולם.
5. מניחים את הגרגרים בסיר כפול מיוחד לקוסקוס. את התערובת מניחים בסיר העליון ואת הסיר התחתון ממלאים מים עד למחצית נפחו ומוסיפים למים את הבצל ועלי הכרפס.
6. מבשלים כשעה וחצי, מוציאים מהסיר ומוסיפים ½ כוס שמן וכוס מים. מערבבים בעדינות ומחזירים לאש. מוסיפים מים לסיר התחתון ומבשלים כשעה וחצי נוספות.



קישורים:
גואטה
המתכון באדיבות
מסעדת גואטה שדרות ירושלים 6, מול תיאטרון נגה, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן קופונים לגואטה