מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק עדשים של מסעדת טרסה

מרק עדשים של מסעדת טרסה

מרק עדשים של מסעדת טרסה

תיאור המתכון

עם בוא החורף מטבחו של בועז שרעבי , שף מסעדת טרסה, הרצליה מזמין אתכם להתחמם עם מרק טעים וחמים תוצרת בית.

מרכיבים

אופן ההכנה

קוצצים את כל הירקות לקוביות קטנות ומטגנים בשמן זית, עד שהבצל מתחיל להזהיב ומוסיפים את השום.
כאשר מתחילים להריח את השום, מעבירים לסיר ומוסיפים את ציר העוף או המרק.
מוסיפים את העדשים, מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש.
מבשלים על אש נמוכה במשך 40 דקות, תוך ערבוב מידי פעם.
בודקים את העדשים התרככו ומוסיפים מלח, פלפל וכמון.
טוחנים מחצית מכמות המרק בבלנדר או במערבל ידני, מחזירים לסיר.
מוסיפים פטרוזיליה, נענע וכוסברה, מערבבים ומגישים חם