Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> מתכון לחנוכה:סופגניות תפוחי אדמה

מתכון לחנוכה:סופגניות תפוחי אדמה

מתכון לחנוכה:סופגניות תפוחי אדמה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למתכון לחנוכה:סופגניות תפוחי אדמה ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

לנפות יחד קמח, אבקת אפיה, מלח, פלפל אנגלי וסודה לשתיה.
להקציף את הביצים עם הסוכר והמרגרינה. להוסיף את הפירה ואת קליפת הלימון. להוסיף לסירוגין את תערובת הקמח והחלב עד לקבלת בצק.
לשטח את הבצק על משטח מקומח לעובי של 2/3 ס''מ. לייצור עיגולים בעזרת כוס.
לחמם שמן בסיר עמוק (אפשר גם סיר טיגון עמוק חשמלי) ולטגן את הסופגניות עד שהן מזהיבות משני הצדדים. להוציא לנייר סופג . לגלגל באבקת סוכר או בתערובת של סוכר וקינמון.