גונדי נחודי
שחרזאד -קייטרינג פרסי
04/11/2007
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
קציצת חזה עוף עם חומוס פרסי קלוי טחון, והל
מרכיבים
- 1 ק''ג חזה עוף
- 1/2 ק''ג חומוס קלוי טחון לגונדי (אפשר לקנות ברחוב לוינסקי)
- 2 כפיות הל טחון
- 3 כפות מרק עוף
- מלח, פלפל לבן, כורכום
- 1/2 ק''ג בצל
- 200 גרם שומן עוף או כוס שמן
- 1 כוס מים
אופן ההכנה
טוחנים את חזה העוף (אפשר לקנות חזה עוף טחון)
מוסיפים בצל טחון, אבקת חומוס, 2 כפיות מלח, 2 כפיות פלפל לבן, 2 כפיות כורכום, 2 כפיות הל טחון,
1 כף מרק עוף ומערבבים הכל.
מוסיפים 1 כוס שמן ו1/2 כוס מים, מערבבים עם שהמאבה נהיית אחידה בצבע צהוב,
אפשר להוסיף שמן או שומן עוף טחון עד שהמאסה נהיית אוורירית.
בסיר אחר מרתיחים מים, מוסיפים 1 כף מלח
1/2 כף פלפל לבן , 1 כף כורכום, 2 כפות מרק עוף
קוצצים 1 בצל גדול לקוביות ומוסיפים, ומביאים לרתיחה.
מגלגלים את המאסה על כדורים (קצת יותר קטן מכדור טניס) וזורקים בתוך המרק, מבשלים כ 40 דקות ומגישים כדור בתוך מרק עוף
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת שחרזאד
חנות המפעל: רחוב הקונגרס 52, ליד הקאמל קומדי קלאב, תל אביב
הצג טלפון
052-6561016
|