מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

גונדי נחודי

גונדי נחודי

תיאור המתכון

קציצת חזה עוף עם חומוס פרסי קלוי טחון, והל

מרכיבים

אופן ההכנה

טוחנים את חזה העוף (אפשר לקנות חזה עוף טחון)
מוסיפים בצל טחון, אבקת חומוס, 2 כפיות מלח, 2 כפיות פלפל לבן, 2 כפיות כורכום, 2 כפיות הל טחון,
1 כף מרק עוף ומערבבים הכל.
מוסיפים 1 כוס שמן ו1/2 כוס מים, מערבבים עם שהמאבה נהיית אחידה בצבע צהוב,
אפשר להוסיף שמן או שומן עוף טחון עד שהמאסה נהיית אוורירית.

בסיר אחר מרתיחים מים, מוסיפים 1 כף מלח
1/2 כף פלפל לבן , 1 כף כורכום, 2 כפות מרק עוף
קוצצים 1 בצל גדול לקוביות ומוסיפים, ומביאים לרתיחה.
מגלגלים את המאסה על כדורים (קצת יותר קטן מכדור טניס) וזורקים בתוך המרק, מבשלים כ 40 דקות ומגישים כדור בתוך מרק עוף

המתכון באדיבות
מסעדת שחרזאד חנות המפעל: רחוב הקונגרס 52, ליד הקאמל קומדי קלאב, תל אביב הצג טלפון