Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> פטריות שיטאקי ממולאות שרימפס ובייקון מעושן

פטריות שיטאקי ממולאות שרימפס ובייקון מעושן

פטריות שיטאקי ממולאות שרימפס ובייקון מעושן

תיאור המתכון

השף דורון לביא ממסעדת הבית של דורון בכפר ורדים מביא מתכון למנה ראשונה קלה ומרשימה

מרכיבים

אופן ההכנה

1. משרים את הפטריות היבשות במים עד לריכוך. מורידים את הגזעים. מתבלים במעט סוכר ושמן שומשום, ומאדים במחבת למשך כ-5 דקות.
2. הכנת המלית: מועכים את השרימפס עם סכין כבדה על קרש חיתוך. מעבירים לקערה ומוסיפים בייקון מעושן, חלמון ביצה, קורנפלור, יין, פלפל לבן, קורט סוכר ושמן שומשום.
3. ממלאים את פטריות השיטאקי במלית, ומקשטים באפונה ירוקה חלוטה (אפון לכל פטרייה).
4. בכלי אידוי מסדרים מצע של חסה אמריקאית או תרד. מסדרים מעל את הפטריות ומאדים למשך 4 דקות בערך. מגישים חם, עם מטבל סויה.

המתכון באדיבות
מסעדת המסעדה של דורון שניר 36, כפר ורדים הצג טלפון קופונים להמסעדה של דורון