פריג'ינו
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: 15 דק'
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
שף- הארי סינג
מרכיבים
- 150 גר' פטריות שמפניון
- מלח, פלפל
- ראשי בצל ירוק
- יין לבן
- 5 קוביות גבינה בולגרית
- שמן זית
- שום גרוס גס
- כף פסטו
אופן ההכנה
את הפטריות מקפיצים על מחבת לוהט בשמן זית עד שהן מזהיבות.
מוסיפים כפית השום גרוס גס ומלח ופלפל לפי הטעם.
את ראשי הבצל הירוק מקפיצים ביחד לדקה נוספת, מוסיפים את היין הלבן ומשאירים עוד 2 דקות, עד שהיין מתאדה.
מוסיפים את כף הפסטו ו-5 קוביות גבינה בולגרית, מקפיצים לדקה נוספת ומגישים חם.
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר