כבדי עוף מוקפצים
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: 30 דק
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לכבדי עוף מוקפצים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 180 גר' כבד עוף טרי
- חצי כף שום גרוס
- ראשי בצל ירוק
- ציר בקר
- פלפל
- מלח
- שמן זית
אופן ההכנה
את כבדי העוף הטריים שמים במחבת לוהטת עם שמן זית. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם וחצי כף של שום גרוס.
סוגרים את הכבדים על המחבת הלוהט למשך 3-4 דקות ומוסיפים את חופן ראשי הבצל הירוק. מקפיצים במשך דקה.
מוסיפים את ציר הבקר ומשאירים על אש גבוהה למשך 2-3 דקות נוספות.