מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מרק דלעת קר

מרק דלעת קר

תיאור המתכון

מרק דלעת מקורו בארגנטינה המתאים לארוחות בקיץ, צבעו הכתום עשיר ויפה וטעמו משובח.

מרכיבים

אופן ההכנה

לרחוץ את הדלעת ולקלף אותם ולהוציא מתוכה את כל הגרעינים והחלקים הבלתי אכילים , ולחתוך לקוביות גדולות

להרתיח את המרק ולהוסיף את הדלעת , הבצל העגבניות, המלח והפלפל, לבשל כשעה עד שהדלעת מתרככת מאוד.

לרסק את כל המרק בבלנדר או להעביר דרך מסננת.
למעוך את הירקות כאשר לוחצים אותם אל דפנות המסננת בכף

לצנן ולהוסיף את החלב וחצי כוס שמנת מתוקה. לטעום ולתקן את התיבול לפי הצורך
לקרר במקרר

לפני ההגשה להקציף את החצי שמנת מתוקה שנותרה ולצקת לקערות מרק ולקשט במעט קצפת ולפזר מהשקדים הקצוצים דק

המתכון באדיבות
מסעדת הולי בייגל מודיעין אבני החושן 15, מודיעין הצג טלפון קופונים להולי בייגל מודיעין