כבד קצוץ כרמלה

כבד קצוץ כרמלה

תיאור המתכון

מנה קלאסית המשלבת ניחוחות מהמטבח המזרח אירופאי , עם נגיעות מודרניות של ריבת בצל בליווי פוקאצ'ה טרייה הנאפית על תנור לבנים.

מרכיבים

אופן ההכנה

מנקים את הכבד, מטגנים על אש נמוכה/ צולים אותו בתנור/על האש
מבשלים את הביצים
מטגנים את הבצל עד שיזהיב
טוחנים הכל בבלנדר


ריבת בצל:

מבשלים בצל וסוכר באש עד לקבלת צבע צהוב- שקוף
מוסיפים יין אדום
ומשאירים על אש קטנה 5 דקות

המתכון באדיבות
מסעדת כרמלה שדרות מוריה 12, חיפה הצג טלפון