מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > גרבלקס - סלמון בכבישה בייתית

גרבלקס - סלמון בכבישה בייתית

גרבלקס - סלמון בכבישה בייתית

תיאור המתכון

השף סיון אמסלם ממסעדת הדרל'ה מביא מתכון לפילה סלמון המצריך כבישה למשך כשלושה ימים. ההגשה לאחר מכן פשוטה וקלה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים לתערובת אחידה את כל חומרי הכבישה.
2. עוטפים את פילה הסלמון בתערובת מכל צדדיו, מהדקים ומכסים בניילון נצמד, מכניסים למקרר למשך 72 שעות.
3. מוציאים מתערובת הכבישה, ופורסים לרצועות דקות בעובי 2 מ''מ.
3. מקשטים בעלי פטרוזיליה, שמיר ותפרחת נענע, ומגישים לצד קרם פרש.

הערות

המנה מתאימה מאוד לאירוח אחר הצהריים, לצד בקבוק יין לבן קר וסלסלת פירות קיציים.

המתכון באדיבות
מסעדת הדרל'ה מתחם אגם מונפורט, מעלות-תרשיחא הצג טלפון הזמן שולחן קופונים להדרל'ה