מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

בורקסים ממלואח

בורקסים ממלואח

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לבורקסים ממלואח ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מפשירים מעט את המלואח.
מחלקים כל עלה ל- 8 משולשים, בקצה הרחב של כל משולש מניחים קובית גבינה בולגרית ומגלגלים מהקצה הרחב לכיוון הקצה הצר – מתקבל מין קוראסון.
מניחים את הבורקסים בתבנית אפיה , מורחים למעלה ביצה טרופה ומפזרים שומשום לקישוט.
אופים בחום גבוה (200 מעלות) כ 10-15 דקות.

אפשרויות נוספות למילוי:
מורחים על כל משולש מעט גבינה לבנה ומפזרים אבקת מרק פטריות ואז מגלגלים.
אפשר למרוח ממרח זיתי, ממרח שוקולד, גבינה לבנה עם זיתים וכו'.