פסטה ברוטב ברוקולי עם שמנת
- מתאים ל: שלוש -ארבע מנות
- זמן הכנה: בערך רבע שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון מעולה!!
מרכיבים
- 3/4 חבילה ברוקולי קפוא
- צנוברים
- חמאה לטיגון
- מיכל שמנת לבישול
- 2 שיני שום קצוץ
- חצי בצל בינוני קצוץ
- חבילת פסטה - מומלץ לא ספגטי
- אגוז מוסקט
- מלח פלפל
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה.
מבשלים את הברוקולי עד שהוא רך, אך לא יותר מדיי.
על מחבת גדולה מטגנים את הבצל. מוסיפים את הצנוברים. מוספים ת הברוקולי. מוסיפים שום ומטגנים (לשים לב שהשום לא נשרף.)
מוסיפים את השמנת, אגוז מוסקט מלח ופלפל.