סלט תרד תפוזים ושקדים של מסעדת אלגונקווין
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: 20
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסלט תרד תפוזים ושקדים של מסעדת אלגונקווין ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1 שקית תרד דק
- 1 שקית עלים צעירים ( בייבי גרין )
- 2 תפוזים
- 50 גר' שקדים
- מצרכים לרוטב :
- ¼ כוס שמן סויה
- ¼ כוס שמן זית
- ¼ כוס דבש
- 3 שיני שום
- ¼ כוס חומץ יין
- ½ כפית מלח
- ¼ כפית פלפל
- 1 כף סוכר
אופן ההכנה
1. שוטפים וחותכים את עלי התרד, ומוסיפים את העלים הצעירים.
2. מערבבים היטב את חומרי הרוטב ויוצקים מעל תערובת העלים.
3. חותכים את התפוזים לקוביות, ומוסיפים את השקדים.
קישורים:לאתר אלגונקווין