צ'יקן טיקה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מנה טעימה ומוכרת במטבח ההודי. עוף מטובל היטב בתבליני המזרח הרחוק, זנגביל, הל, צ'ילי ועוד המעניקים פיקנטיות עדינה
מרכיבים
- מצרכים:
- 800 גרם חזה עוף ללא עצמות
- 2 כפיות זנגוויל
- 2 כפיות ג'ינגר טחון
- 2 כפות מחית שום
- 1/2 כפית פלפל לבן
- 1/2 כפית כמון
- 1/2 כפית הל
- 1/2 כפית אבקת צ'ילי אדון
- קורט מלח
- 1 כף מיץ לימון
- 100 מ''ל קצפת צימחית
- 4 כפות שמן זית
- כוסברה
- 1 בצל
אופן ההכנה
חותכים את חזה העוף לקוביות בינוניות
טובלים את קוביות העוף בשמן זית,שום זנגוויל וג'ינגר
מניחים את העוף בקערה גדולה ומוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב
מוסיפים את הקצפת הצמחית ומיץ הלימון
מערבבים היטב ומשרים במרינדה לפחות 4 שעות
(כמה שיותר זמן הטעם נספג טוב יותר בעוף)
מחממים תנור מראש לחום של 250 מעלות
צולים את הקוביות עוף בתנור כ 10-15 דקות עד להתרככות
מעבירים לכלי הגשה ומקשטים בכוסברה וטבעות בצל.
המתכון באדיבות
|
מסעדת נמסטה
הטיילת 10, חוף מי עמי, אשדוד
הצג טלפון
053-8094514
|