פטה עוף בברנדי

פטה עוף בברנדי

תיאור המתכון

תמיד תישאר לנו פריז... מתכון למעדן צרפתי עדין ונימוח, בליווי ריבת בצלים מתקתקה. מומלץ להגיש לצד טוסטונים ולחלום...

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
מחממים חמאה במחבת, מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הכבד, מטגנים קלות ומוסיפים את הברנדי והתבלינים. מצננים.
מקציפים את השמנת, מוסיפים את דף הג'לטין שהיה במים. מוסיפים את החמאה, טוחנים את הכבד וממזגים יחד.
בתבנית שמים ניילון נצמד, מכנסים את התערובת ומצננים כל הלילה.
מגישים לצד ריבת בצל- אופן הכנת הריבה:
מאדים את הבצל בשמן. כאשר הבצל רך, מוסיפים את הסוכר. כאשר הסוכר הופך לקרמל מוסיפים את היין והחומץ, מצמצמים את הנוזלים ומצננים.

המתכון באדיבות
חנות לגעת באוכל לישנסקי 9, ראשון לציון הצג טלפון