Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> פשטידת קישואים, פטריות ובטטה

פשטידת קישואים, פטריות ובטטה

פשטידת קישואים, פטריות ובטטה

מרכיבים

אופן ההכנה

* מרתיחים מים ומוסיפים מעט לסיר, מוסיפים את הבצל והפטריות ומאדים
* טורפים היטב את הביצים, מוסיפים את היוגורט, אבקת המרק והמים
* מוסיפים לתערובת את הבצל והפטריות, את הבטטות, השום והפלפל השחור ובוחשים היטב.
* מעבירים לתבנית מלבנית בגודל 20X30 ס"מ, משמנים בתרסיס שמן
אופים בתנור בינוני 175 מעלות שחומם מראש, בין 40 דקות לשעה

הערות

באדיבות
מיה בן אפריים
(BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית
054-7654508 03-7441328


קישורים:
מיה בן אפריים

תגובות

  1. והקישואים? יעל (18/01/2014 13:52:00)
    אני הנחתי שבשלב הכל לסיר אבל אם יהיה אפשר להוסיף, אשמח:)