בראוניז מפתיעים

בראוניז מפתיעים

תיאור המתכון

קינוח בראוניז משלושה סוגי שוקולד, עם חתיכות שוקולד שלמות ונמסות בפנים - בואו להיות מופתעים בכל ביס מחדש.



מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנה:
1. שוברים את השוקולד, כל סוג בנפרד, לחתיכות קטנות.
2. מכניסים לקערה או למערבל מזון 200 גר' שוקולד מריר, 200 ג' שוקולד חלב ואת תמצית הוניל.
3. את השוקולד שנותר (200 גר' שוקולד מריר, 200 גר' שוקולד חלב, 400 גר' שוקולד לבן) מפוררים לחתיכות קטנות יותר ומקפיאים לפחות ל- 10 דקות.
4. מרתיחים בסיר קטן את החמאה, הסוכר והמים ושופכים את הנוזל הרותח על השוקולד הנמצא בקערה. מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
5. מוסיפים לקערה את הביצים, אחת אחת. לאחר הוספה של כל ביצה מערבבים היטב את תערובת.
6. מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים הכל לתערובת אחידה.
7.מוציאים את השוקולד מהמקפיא ומוסיפים לבצק, מוסיפים את האגוזים ומערבבים הכל. מעבירים את התערובת לתבנית ומכניסים מיד לתנור שחומם מראש.
8.אופים כ- 20-25 דקות בחום של 160 מעלות.

להגשה:
ניתן להפתיע ולהגיש חתיכת עוגה שחוממה מראש עם מעט גלידת וניל בצד, קריאות ההתפעלות יגיעו מיד עם הביס הראשון...

המתכון באדיבות
מסעדת פורטבלו הירמוך 1, בנין מול הצומת, יבנה הצג טלפון