תבשיל סיני 
        
        
            - מתאים ל: 2-3 מנות
 
            - זמן הכנה: 1
 
            - רמת מיומנות: בינוני
 
        
        
        תיאור המתכון
תבשיל סיני 
        מרכיבים
- פלפל אדום, ירוק וצהוב חתוכים לגפרורים עבים
 - 3 גזרים חתוכים לגפרורים דקים
 - 2-3 פלפלים חריפים
 - 1/4 כרוב
 - 1 בצל (רצוי סגול) חתוך לפרוסות
 - 1/2 ק''ג חזה עוף חתוך לרצועות
 - שמן לטיגון
 - כ-250 גרם איטריות סלילים (ניתן גם סוגים אחרים)
 
- מישרה לבשר:
 - 1 כף רוטב סויה
 - 1 חלבון ביצה
 - 1 כפית קורנפלור
 - 1 כף יין לבישול
 - 1/4 כפית פלפל לבן
 - 1/4 כפית מלח
 
- לרוטב:
 - 1 כף סוכר
 - 3/4 כוס מים רותחים
 - 1 כפית אבקת מרק עוף
 - 3 כפות רוטב סויה
 - 1 כף חומץ הדרים
 - 1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד
 
        
        אופן ההכנה
מכניסים את מצרכי המישרה לקערה ומערבבים היטב, מוסיפים את רצועות הבשר ומשהים לחצי שעה.
מבשלים את האיטריות לפי הוראות היצרן.
בווק מטגנים את הפלפלים (כולל החריפים) כ 4 דק' ומוציאים לקערה.
מטגנים את הכרוב כ 4 דק' ומוציאים לקערה.
מטגנים את הגזר כ 5 דק' ומוציאים לקערה.
מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוציאים לקערה.
מוציאים את רצועות הבשר מהמישרה ומטגנים קלות ומוציאים.
מוסיפים לווק את המצרכים לרוטב ומבשלים כ-2 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את הירקות הבשר והאיטריות, מערבבים ומבשלים עוד כ 3-4 דקות.