Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > עוגת בננה של השף ארז שטרן

עוגת בננה של השף ארז שטרן

עוגת בננה של השף ארז שטרן

תיאור המתכון

מתכון לעוגת בננה של השף ארז שטרן.

מרכיבים

סופרה ראשון לציון

אופן ההכנה

1. שוקלים את השמן והסוכר בקערה ומוסיפים את הביצים. מערבלים היטב.
2. מוסיפים הבננות בזהירות תוך עירבול עד למעיכתן
3. מוסיפים הקמח, אבקת האפייה והתמצית למסה. מקפלים/מערבלים היטב ובזהירות
4. משמנים 4 תבניות אינגליש קייק
5. מעבירים בצורה שווה את כל מסת העוגות לתבניות
6. אופים כשעה בתנור שחומם מראש בחום של °C180 או °F325
7. מצננים, פורסים ומגישים.

הערות

המתכון באדיבות שף ארז שטרן.


קישורים:
שף פרטי
המתכון באדיבות
שף ארז שטרן- סטודיו שף דרך בן צבי 84, בית פנורמה, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן
לחם בשר הרצליה אירועים חדש