עוגת בננה של השף ארז שטרן
- מתאים ל: 4 תבניות אינגליש קייק מנות
- זמן הכנה: שעה ורבע
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון לעוגת בננה של השף ארז שטרן.
מרכיבים
- 1000 גר' ברוטו של בננה (עם קליפה)
- 600 גר' סוכר
- 300 גר' שמן סויה/קנולה
- 6 ביצים
- 550 גר' קמח
- 30 גר אבקת אפייה
- 1 כף תמצית או ליקר בננות
אופן ההכנה
1. שוקלים את השמן והסוכר בקערה ומוסיפים את הביצים. מערבלים היטב.
2. מוסיפים הבננות בזהירות תוך עירבול עד למעיכתן
3. מוסיפים הקמח, אבקת האפייה והתמצית למסה. מקפלים/מערבלים היטב ובזהירות
4. משמנים 4 תבניות אינגליש קייק
5. מעבירים בצורה שווה את כל מסת העוגות לתבניות
6. אופים כשעה בתנור שחומם מראש בחום של °C180 או °F325
7. מצננים, פורסים ומגישים.
הערות
המתכון באדיבות שף ארז שטרן.
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
קישורים:שף פרטי