Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> אספרגוס לבן על מרקחת כרישה וקסיס

אספרגוס לבן על מרקחת כרישה וקסיס

אספרגוס לבן על מרקחת כרישה וקסיס

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
1.בסיר קטן ממיסים חמאה ומוסיפים כרישה חתוכה דק, מאדים בחום נמוך כ- 15 דקות, מוסיפים סוכר וקסיס וממשיכים לבשל באש קטנה כ- 20 דקות נוספות.
2. בעדינות קולפים את האספרגוס מהחצי ולמטה, חותכים את 2 הס"מ התחתונים.
3.חולטים את האספרגוס במים רותחים ומומלחים כ- 2 דקות. מגישים מעל המרקחת, מתבלים במלח ופלפל.

המתכון באדיבות
מסעדת קורדליה סמטת הזכוכית 1, פינת יפת 30, יפו הצג טלפון