ברוסקטות עגבניות מיובשות
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 1
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
ברוסקטות עגבניות מיובשות
מרכיבים
- 2 כפות שמן זית כתית מעולה
- 2 כפיות חומץ בלסמי
- 2-1 שיני שום כתושות
- 8 פרוסות דקות גבינת מוצרלה מעושנת או רגילה (או מעורבת)
- 4-6 עגבניות מיובשות בשמן זית, מסוננות
- פלפל שחור כתוש או טחון טרי
- עלי טימין אורגנו או בזיליקום
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. בקערה קטנה מערבבים שמן, חומץ ושום. חותכים את הלחם לפרוסות עבות ומברישים צד אחד בתערובת השמן. מניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
2. מניחים פרוסות גבינה על הלחם (לפי גודלו) ומניחים ביניהן עגבניות מיובשות חתוכות לחצאים או לרצועות. מפזרים פלפל שחור ועלים של עשבי תיבול קטנים או קצוצים, לקישוט.
3. אופים 10-8 דקות או עד שהגבינה מבעבעת ומוזהבת. מגישים חמימים.