מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מאפים צמחוניים> ברוסקטות עגבניות מיובשות

ברוסקטות עגבניות מיובשות

ברוסקטות עגבניות מיובשות

תיאור המתכון

ברוסקטות עגבניות מיובשות

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. בקערה קטנה מערבבים שמן, חומץ ושום. חותכים את הלחם לפרוסות עבות ומברישים צד אחד בתערובת השמן. מניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

2. מניחים פרוסות גבינה על הלחם (לפי גודלו) ומניחים ביניהן עגבניות מיובשות חתוכות לחצאים או לרצועות. מפזרים פלפל שחור ועלים של עשבי תיבול קטנים או קצוצים, לקישוט.

3. אופים 10-8 דקות או עד שהגבינה מבעבעת ומוזהבת. מגישים חמימים.