מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > משקאות > משקאות לא אלכוהולים> גרניטה של עגבניות, סלרי וטבסקו

גרניטה של עגבניות, סלרי וטבסקו

גרניטה של עגבניות, סלרי וטבסקו

תיאור המתכון

גרניטה של עגבניות, סלרי וטבסקו

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה



1. קולפים את העגבניות בזהירות, מוציאים את אזור החיבור של העגבניה אל הענף וסוחטים החוצה את הגרעינים והנוזלים.

2. שוטפים היטב את הסלרי ופורסים דק.

3. שמים בקערת הבלנדר את העגבניות, הסלרי, הטבסקו ומיץ הלימון ומרסקים עד דק. בודקים את הטעם שהתקבל ומוסיפים סוכר או מלח אם צריך.

4. מסננים במסננת צפופה.

5. מכניסים את התערובת למקפיא לשעתיים לפחות או עד שהיא קפואה לגמרי.

6. מוציאים את המיקפא מהפריזר, שוברים למספר חתיכות, מכניסים לבלנדר או למעבד מזון ומרסקים עד לקבלת ברד. כאן יש להזהר ולא לטחון את המקפא יתר על המידה כי אז הוא יתחמם ויחזור למצב הצבירה הנוזלי ממנו התחיל. אחרי שקיבלנו ברד מחזירים אותו אל הכלי והמקפיא לשעה של הקפאה נוספת.

7. מגישים בצלוחיות אישיות קפואות ומקשטים בכמה עלים של כוסברה.