באג'ייס
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 1
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באג'ייס
מרכיבים
- 4 בצלים פרוסים לטבעות
- 1/2 כוס כוסברה קצוצה
- 1 כוס קמח חומוס
- 1 כפית שטוחה כורכום
- 1 כפית כוסברה טחונה
- 1/2 כפית מלח
- 1 כפית גראם מסלה
- 1/2 כפית אבקת אפייה
- מים לפי הצורך
- שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
1. חותכים את טבעות הבצל לרצועות ושמים בקערה עם יתר המרכיבים. מוסיפים מים ומערבבים עד שנוצרת תערובת סמיכה.
2. מחממים שמן לטיגון עמוק. לוקחים כף מהתערובת ומחליקים לשמן החם בעזרת כף נוספת. מטגנים עד השחמה ומגישים חם עם צ'טני.