מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגיות> עוגת שוקולד ביתית .

עוגת שוקולד ביתית .

עוגת  שוקולד ביתית  .

תיאור המתכון

מתכון מנצח ופשוט טעים.

מרכיבים

אופן ההכנה

להקציף את כל הנוזלים.להוסיף את כל החומרים היבשים בהדרגה.לבחוש טוב שלא יהיו גושים.לשמן תבנית.ולשפוך את התערובת לתבנית.ולאפות בחום בנוני של 180 מעלות.לבדוק את העוגה עם קיסם.אם היא יבשה היא מוכנה.ואז להוציאה .

הסירופ שוקולד של העוגה:
להכניס לקנקן 3 כפות מים.
חצי כוס סוכר.
רבע כוס קקאו.
לבחוש על אש קטנה.
שהסוכר נמס והסירופ חם להוריד מהאש ולהוסיף 25 גרם מרגרינה בטעם חמאה וכף תמצית רום.
לערבב עד שימס ולמרוח על העוגה שהתקררה .

הערות

זמן אפיית העוגה בערך כ-45דקות.
אך משתנה לפי סוג התנור.

המתכון באדיבות
שף יניב אליהו יצחק שדה 13, פתח תקווה הצג טלפון