מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מרק עוף

מרק עוף

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק עוף ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. להניח את עצמות העוף בסיר גדול עם מים, להביא לרתיחה מהירה. להסיר את השומן שמצטבר למעלה.
2. לקלף הגזרים והלפת, לחתוך לחתיכות גדולות ולהוסיף לסיר.
3. לשטוף היטב את שורש הסלרי, לחתוך הבצלים, לפרוס את שיני השום לפרוסות ולהוסיף הכל לסיר.
4. להוסיף שתי כפות מלח ופלפל לטעמך.
5. להניח 1/4 צרור פטרוזיליה ו- 1/4 צרור שמיר למעלה.
6. לבשל כשעתיים.

הערות

לפני חימום חוזר, מומלץ להסיר את שאריות השומן הקרוש, הפטרוזיליה והשמיר שהצטברו למעלה.