Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > שרימפס בעגבניות וצלפים

שרימפס בעגבניות וצלפים

שרימפס בעגבניות וצלפים

תיאור המתכון

מתכון לשני סועדים באדיבות השף ניר צוק, מסעדת קורדיליה - לכבוד ולנטיין דיי

מרכיבים

אופן ההכנה



אופן ההכנה:

1. במחבת טפלון מחממים שמן זית, צולים שרימפס ושום כ-2 דקות.

2. מוספים למחבת עגבניות צלפים ופטרוזיליה. מתבלים במלח, פלפל וצ'ילי. מבשלים כדקה נוספת ואוכלים חם.

המתכון באדיבות
מסעדת קורדליה סמטת הזכוכית 1, פינת יפת 30, יפו הצג טלפון