ספגטי נפוליטנה איטלקי
- מתאים ל: כ-5 מנות. מנות
- זמן הכנה: כ-30דקות.
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון איטלקי מעולה- באדיבות השף יניב אליהו
מרכיבים
- 1 חב ספגטי
- שום כתוש,
- מלח,
- פילפל שחור,
- זר של בזיליקום טרי,
- מעט סוכר,
- 1 קופסא רסק עגבניות.
אופן ההכנה
את הפסטה יש לבשל לפי הוראות היצרן על גביי השקית.
באותו הזמן בסיר ניפרד הכנת הרוטב:
לשפוך לסיר חצי כוס שמן, להוסיף את הבצל חתוך לקוביות קטנות ולטגן עד לצבע זהוב.
להוסיף את העגבניות המרוסקות ואת כל התבלינים ולערבב,להוסיף כחצי ליטר מים, להביא לרתיחה, לבשל עוד 10 דקות , ולכבות.
לקצוץ את הבזיליקום, להוסיף ולערבב.
בתיאבון
הערות
לטעם מושלם יש להשתמש בבזיל טרי.את הבצל וכל המצרכים יש להכין מראש .
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
שף יניב אליהו
יצחק שדה 13, פתח תקווה
הצג טלפון
054-4447763
|