Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > פסטה ואטריות צמחוניים> ספגטי נפוליטנה איטלקי

ספגטי נפוליטנה איטלקי

ספגטי נפוליטנה איטלקי

תיאור המתכון

מתכון איטלקי מעולה- באדיבות השף יניב אליהו

מרכיבים

סופרה ראשון לציון

אופן ההכנה

את הפסטה יש לבשל לפי הוראות היצרן על גביי השקית.
באותו הזמן בסיר ניפרד הכנת הרוטב:
לשפוך לסיר חצי כוס שמן, להוסיף את הבצל חתוך לקוביות קטנות ולטגן עד לצבע זהוב.
להוסיף את העגבניות המרוסקות ואת כל התבלינים ולערבב,להוסיף כחצי ליטר מים, להביא לרתיחה, לבשל עוד 10 דקות , ולכבות.
לקצוץ את הבזיליקום, להוסיף ולערבב.

בתיאבון

הערות

לטעם מושלם יש להשתמש בבזיל טרי.את הבצל וכל המצרכים יש להכין מראש .

המתכון באדיבות
שף יניב אליהו יצחק שדה 13, פתח תקווה הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש