מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני קישים ו-פשטידות> קיש בטטה פלפלים וגבינת עיזים

קיש בטטה פלפלים וגבינת עיזים

קיש בטטה פלפלים וגבינת עיזים

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
מערבלים את חלקי הבצק במעבד מזון עד לקבלת בצק
אחיד, מניחים במקרר לשעה.
משמנים תבנית פאי בקוטר 28 ס"מ, מרדדים הבצק
לעובי של 2-3 מ"מ מרפדים את תבנית הפאי בבצק
ואופים על חום של 180 מעלות כ- 20 דקות.
מניחים לבצק האפוי להתקרר.
מניחים את פרוסות הבטטה על תחתית הבצק, עליהם
מניחים את רצועות הפלפלים,עליהם מפזרים את קוביות
הגבינה.
את כל חומרי הרויאל מערבלים במעבד מזון ומעבירים
דרך מסננת.
יוצקים את הרויאל על המלית, מפזרים מעל את הצנוברים
הקלויים.
אופים על חום של 160 מעלות כ- 40 דקות.

המתכון באדיבות
מסעדת אל מול הים קיבוץ פלמחים, קיבוץ פלמחים הצג טלפון