קיגל
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: 20 דקות לא כולל אפייה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקיגל ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1 חבילת חמאה 200 גר' ללא מלח
- 1 כוס סוכר חום
- 1/3 כוס ריבת משמש ללא חתיכות פרי
- 3 כפות גדושות קמח
- 3 תפוחים אדומים גדולים
- 1 כפית מחוקה קנמון
- 3-4 ביצים
- 1 כוס צימוקים בהירים
- 400 – 500 גר' אטריות רחבות
אופן ההכנה
1. מבשלים את האטריות ע"פ ההוראות, מסננים ומעבירים לקערה.
2. מגרדים את התפוחים על פומפיה עבה, ומעבירים לקערה.
3. ממיסים את החמאה, ומוסיפים יחד עם ריבת המשמש, הסוכר, הקמח, הצימוקים, הביצים והקינמון, לקערה.
4. מערבבים לקבלת בלילה אחידה.
5. מעבירים לתבנית משומנת היטב ואופים בחום של 175 מעלות עד לקבלת בצק פריך בגוון זהוב.