בקר עם פלפל ירוק

בקר עם פלפל ירוק

תיאור המתכון

מנה טעימה ואהובה שמשאירה טעם לעוד! סוד ההקפצה במטבח הביתי הוא לחמם את הווק היטב לפני תחילת הבישול והקפצת המרכיבים כאשר הם בטמפ' החדר, מהקשה אל הרך. אז שיהיה בהצלחה ובתאבון!

מרכיבים

אופן ההכנה

מנקים את הבשר וחותכים לרצועות דקות. כותשים את שיני השום ומחממים את הווק. שמים את השמן, השום ופולי הסויה השחורה ומערבבים מעט. מוסיפים את הבשר, הבצל והפלפל הירוק ומקפיצים כ-3 דק'. מוסיפים תבלינים וכוס מים, ממשיכים להקפיץ עד שהבשר רך. מוסיפים את תערובת הקורנפלור, מערבבים לדקה ומורידים מהאש. לפני ההגשה לפזר מספר טיפות של שמן שומשום מעל.

המתכון באדיבות
מסעדת יאן יאן יפו 26, חצר המשטרה לשעבר, חיפה הצג טלפון הזמן שולחן

תגובות

  1. ביקורת בונה שחר (22/07/2009 16:34:00)
    לא היה רשום בצל במצרכים (חשוב בווק חם)ובהכנה רשום
    מלוח מידי ,סויה מלוחה מספיק אין צורך במלח