Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> ברווז ברוטב צדפות

ברווז ברוטב צדפות

ברווז ברוטב צדפות

תיאור המתכון

חוויה גסטרונומית למי שמתחשק לו מנה סינית אמיתית, מבלי להזמין כרטיס טיסה לסין...

מרכיבים

אופן ההכנה

להפשיר כ-3 דק' במיקרוגל את השוק ולטגן בשמן עמוק כ-2 דק'. חותכים את השוק לחתיכות ומניחים על מצע החסה. לשים בווק: שמן, מים ותבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את תערובת הקורנפלור שופכים על הברווז ומטפטפים מספר טיפות שמן שומשום.

המתכון באדיבות
מסעדת יאן יאן יפו 26, חצר המשטרה לשעבר, חיפה הצג טלפון הזמן שולחן