עוף/ בקר/ טופו סצ'ואן
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
מרכיבים
- 250 גרם בשר
- 1/2 כוס פלפל ירוק
- 1/2 כוס בצל יבש
- 2-3 יח' צ'ילי יבש גזור לחתיכות
- 1/2 כפית פלפל סצ'ואן
- 1 כפית רוטב שעועית שחורה עם שום
- 3 יח' שיני שום כתושות
- 1 כפית: סויה, סויה שחורה, חומץ, רוטב צ'ילי חריף מעט פלפל שחור ומונסודיום
אופן ההכנה
מטגנים בווק עם שמן את הבשר והירקות, מוסיפים רוטב שעועית שחורה עם שום ושאר התבלינים, מקפיצים כשתי דקות. מוסיפים תערובת קורנפלור ומביאים לרתיחה על אש גדולה ומורידים מהאש.
המתכון באדיבות
|
מסעדת יאן יאן
יפו 26, חצר המשטרה לשעבר, חיפה
הצג טלפון
04-8660022
|
תגובות
-
מישהו ניסה, אם כן, איזה נתח?
תומר
(23/06/2008 18:46:00)
איזה נתח בשר מומלץ? מישהו ניסה? יצא טוב?