Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> עוף/ בקר/ טופו סצ'ואן

עוף/ בקר/ טופו סצ'ואן

עוף/ בקר/ טופו סצ'ואן

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים בווק עם שמן את הבשר והירקות, מוסיפים רוטב שעועית שחורה עם שום ושאר התבלינים, מקפיצים כשתי דקות. מוסיפים תערובת קורנפלור ומביאים לרתיחה על אש גדולה ומורידים מהאש.

המתכון באדיבות
מסעדת יאן יאן יפו 26, חצר המשטרה לשעבר, חיפה הצג טלפון הזמן שולחן

תגובות

  1. מישהו ניסה, אם כן, איזה נתח? תומר (23/06/2008 18:46:00)
    איזה נתח בשר מומלץ? מישהו ניסה? יצא טוב?