מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> אגסים אפויים ביין

אגסים אפויים ביין

אגסים אפויים ביין

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לאגסים אפויים ביין ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. קולפים את האגסים בעדינות, וחותכים בחלק התחתון בכדי ליצור בסיס.
2. מניחים את האגסים בתבנית אפיה, ויוצקים לתוכה את היין ותמצית הוניל.
3. זורים סוכר וקנמון
4. אופים כ - 1/4 שעה בחום של 170 מעלות
5. מרטיבים את האגסים עם הרוטב כל מס' דקות.


תגובות

  1. מה עם הסוכר? מני (25/07/2005 04:04:00)