Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > המבורגר סלמון ברוטב טרטר

המבורגר סלמון ברוטב טרטר

המבורגר סלמון ברוטב טרטר

תיאור המתכון

תפריט מיוחד לסילבסטר

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת ההמבורגר :
לקצוץ גס את פילה הסלמון. להוסיף את חלבוני הביצה ואת פירורי הלחם.
להוסיף את גרידת הלימון (ניתן לסחוט גם קצת מיץ לימון), את הטימין, מלח ופלפל.
את ההמבורגר אפשר לשים על הגריל למשך 4 דקות או לטגן במחבת עם קצת שמן זית או חמאה.

הכנת הרוטב :
לערבב בקערה את האיולי עם השום הכתוש, המלפפונים החמוצים קצוצים דק או מגורדים במגרדת.
להוסיף לקערה את החומץ, מיץ הלימון ותוך כדי ערבבו את השמנת המתוקה.
בסוף להוסיף מלח, פלפל ואורגנו יבש לפי הטעם

הערות

צורת ההגשה :
את קציצת ההמבורגר יש לשים בלחמניה אמריקאית (לחמניית המבורגר).
את הרוטב ניתן לשים על הלחמניה עצמה או להגיש בצד.

המתכון באדיבות
מסעדת ניו יורק ניו יורק משכית 32, בית מרכזים, הרצליה פיתוח הצג טלפון