Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> חביתיות שיבולת שועל

חביתיות שיבולת שועל

חביתיות שיבולת שועל

תיאור המתכון

לשוחרי בריאות כמוני

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים בקערה את הריוויון ושיבולת שועל. משאירים לעשר דקות עד ששיבולת השועל תספוג את הנוזלים. מוסיפים ביצה ושמן ובוחשים היטב.

2. בקערה גדולה אחרת שמים קמח רגיל, קמח מזרעי פשתן, סוכר, מלח, קינמון וסודה לשתייה. מערבבים היטב. מוסיפים את תערובת שיבולת השועל והריוויון ובוחשים היטב עד שתיווצר תערובת חלקה.

3. משמנים קלות מחבת טפלון ומשתמשים ברבע כוס מהעיסה לכל חביתית. מטגנים על אש בינונית עד גבוהה. הופכים את החביתיות כאשר הן מתחילות לבעבע (3-2 דקות) ומטגנים עד שהצד השני זהוב-חום.