מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > עוגת סולת וקוקוס

עוגת סולת וקוקוס

עוגת סולת וקוקוס

תיאור המתכון

עוגת סולת וקוקוס

מרכיבים

אופן ההכנה

מקציפים את השמן, הביצים,
(שלמות) הסוכר, הסוכר וניל .מוסיפים בהדרגה את הקמח, הקוקוס, הסולת ובסוף את מיץ הקלמנטינות.
אופים בחום בינוני של 160 מעלות.
העוגה מוכנה כשקיסם שננעץ
בה יוצא יבש.
בהצלחה

הערות

ניתן להכין סירופ אטר ולפזר עליה.
חומרי הסירופ:
2 כוסות סוכר, סוכר וניל
1 כוס מים ו- טיפול זהר
(אני חושבת בישראל מי ורדים).
לשפוך הסירופ על העוגה כשהסירופ קר על עוגה קרה.
ניתן להשקיע שקדים במרחק
של שתי אצעות לאורך התבנית. אופים בתבנית
עגולה 24.


קישורים:
עוגת סולת וקוקוס

תגובות

  1. מי זהר רויטל (29/08/2008 11:26:00)
    מי זהר זה מי הדרים ולא מי ורדים.