מרק דלורית
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
מרכיבים
- דלורית מקולפת חתוכה לחתיכות גסות
- 2 בצלים גדולים חתוכים בגסות
- 3-4 פלפלים צהובים או כתומים
- 2-3 שיני שום שלמות
- 1 כף שמן קנולה
- 1 ראש כרישה חתוכה
- כף אבקת מרק בצל
- מלח ופלפל לפי הטעם
- חצי כוס חלב 3%
אופן ההכנה
מטגנים קלות את הבצל והשום בשמן הקנולה. מוסיפים את הפלפלים וממשיכים לטגן על אש גבוהה כ-3 דקות.
מבשלים בסיר מכוסה עד שהדלעת רכה
מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות.
מוסיפים את התבלינים והחלב לפי הטעם ואת האבקת מרק הבצל.
מרסקים בעזרת מיקסר
הערות
המתכון באדיבות מיה בן אפריים (BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית
קישורים:מיה בן אפרים