מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מרק דלורית

מרק דלורית

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים קלות את הבצל והשום בשמן הקנולה. מוסיפים את הפלפלים וממשיכים לטגן על אש גבוהה כ-3 דקות.

מבשלים בסיר מכוסה עד שהדלעת רכה

מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות.

מוסיפים את התבלינים והחלב לפי הטעם ואת האבקת מרק הבצל.

מרסקים בעזרת מיקסר

הערות

המתכון באדיבות מיה בן אפריים (BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית


קישורים:
מיה בן אפרים