מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> טרין חצילים פלפלים ורוקפור

טרין חצילים פלפלים ורוקפור

טרין חצילים פלפלים ורוקפור

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטרין חצילים פלפלים ורוקפור ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

רוטב בשאמל – בסיר קטן ממיסים את החמאה, מוסיפים את הקמח והתבלינים, יוצרים רוויחה מוסיפים את החלב, מרתיחים על אש קטנה למשך 20 דקות.

הכנת הטרין – מחממים תנור ל-250 מעלות פורסים את החצילים לאורך, מניחים על רשת תנור, קולים בתנור כ-10 דקות או עד לקבלת צבע זהוב חום, ומצננים.

מניחים את החצילים בתבנית אינגליש קייק כך שבכל פעם יתרת החציל תפנה לכוון הנגדי, מורחים רוטב פסטו, יוצקים מעט בשאמל, מניחים פלפלים אדומים, יוצקים מעט בשאמל מניחים פרוסות רוקפור, יוצקים מעט בשאמל מניחים פלפלים צהובים, מורחים רוטב פסטו, יוצקים מעט בשאמל, סוגרים עם קצוות החצילים, יוצקים את יתרת רוטב הבשאמל.

מחממים תנור ל- 150 מעלות ואופים למשך כ- 30 דקות.
מומלץ לקרר כ-24 שעות לפני ההגשה.

המתכון באדיבות
מסעדת אל מול הים קיבוץ פלמחים, קיבוץ פלמחים הצג טלפון