טראפלס ברנדי
- מתאים ל: 20 מנות
- זמן הכנה: שעה (לא כולל קירור התערובת)
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
השילוב המעניין של אלכוהול ושוקולד יוצר חוויה מתוקה ומשובחת, שמשאירה טעם של עוד, מזל שאפשר להכין לבד.
מרכיבים
- 300 גר' שוקולד מריר משובח
- 150 מ''ל שמנת מתוקה
- 50 גר' חמאה
- 3 כפות ברנדי
- 3 כפות אגוזי מלך שבורים וקצוצים
- אבקת קקאו
אופן ההכנה
להרתיח את השמנת המתוקה, להסיר מהאש וליצוק על השוקולד.
לאחר ההמסה להוסיף את החמאה ולערבב היטב, כשהתערובת חלקה, להוסיף את הברנדי והאגוזים, לקרר את התערובת (מומלץ לשטח בתבנית), כשהתערובת קרה ועדיין רכה ליצור עם כפית כדורים ולגלגל בקקאו.
יש לשמור בקירור.
- מתאים להכנה עם ילדים
- צמחוני
- כשר