טראפלס ברנדי

טראפלס ברנדי

תיאור המתכון

השילוב המעניין של אלכוהול ושוקולד יוצר חוויה מתוקה ומשובחת, שמשאירה טעם של עוד, מזל שאפשר להכין לבד.

מרכיבים

אופן ההכנה

להרתיח את השמנת המתוקה, להסיר מהאש וליצוק על השוקולד.
לאחר ההמסה להוסיף את החמאה ולערבב היטב, כשהתערובת חלקה, להוסיף את הברנדי והאגוזים, לקרר את התערובת (מומלץ לשטח בתבנית), כשהתערובת קרה ועדיין רכה ליצור עם כפית כדורים ולגלגל בקקאו.
יש לשמור בקירור.

המתכון באדיבות
מסעדת עין כרם המתוקה מבוא השער 2, מרכז עין כרם, ירושלים הצג טלפון קופונים לעין כרם המתוקה