Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > עוגת שושני שוקולד

עוגת שושני שוקולד

עוגת שושני שוקולד

תיאור המתכון

אין כמו ריחה של עוגת שמרים ושוקולד טרייה - מתכון קל להכנה, שתמיד מצליח ומשאיר ריח טוב בבית וטעם מתוק בפה...

מרכיבים

אופן ההכנה

ללוש בקערה את כל חומרי הבצק היטב ולחלק את הבצק ל- 4 חלקים.
חלק מס' 1 - לרדד ולהניח בתבנית משומנת.
3 החלקים הנותרים - לפתוח את הבצק, למרוח שוקולד ולפזר מעל שוקולד מגורד, מעט קוקוס וקינמון, לגלגל לרולדה ולחתוך בעובי של כ- 5 ס''מ (בגובה התבנית).
לסדר במרווחים בתבנית עם הבצק ולהכניס לקירור לשעה.
לאחר הקירור, להוציא לתפוח במקום חמים, כשהבצק מספיק חם, למרוח ביצה טרופה מעל ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 180° כ- 45 דקות.

ברוב המקרים נשאר בצק, מומלץ לעשות רולדות מהבצק הנותר ולהקפיא.

המתכון באדיבות
מסעדת עין כרם המתוקה מבוא השער 2, מרכז עין כרם, ירושלים הצג טלפון קופונים לעין כרם המתוקה