מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> עופיון צלוי בגריל מתחת ללבנה מוגש עם פנזנלה

עופיון צלוי בגריל מתחת ללבנה מוגש עם פנזנלה

עופיון צלוי בגריל מתחת ללבנה מוגש עם פנזנלה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לעופיון צלוי בגריל מתחת ללבנה מוגש עם פנזנלה ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

את העופיונים חוצים לשני חלקים ודופקים מעט , בפטיש שניצלים, כל חצי עוף,
את הלימון פורסים לפרוסות דקות עם הקליפה
מסדרים את חצאי העופות בכלי פלסטיק ובניהם מניחים פרוסות לימון מפזרים את כל התבלינים ומניחים במקרר ל12 שעות.
מחממים היטב את הגריל, ניתן להשתמש גם בפלטה מחורצת אשר מניחים אותה על הגז.
צולים כל עופיון על הגריל שעליו מונחת לבנה כבדה או משקולת אחרת.
הופכים את העופיון כל 4 דקות פעמיים בכל צד סה"כ 16 דקות

במקביל מכינים את הפנזנלה.
חותכים את הלחם לקוביות גדולות, אם הוא לא יבש מספיק מייבשים אותו בתנור.
חותכים את העגבניות לקוביות גדול ואת הבצל לרצועות דקות.
מערבבים את החומרים מתבלים בשמן , בחומץ מלח ופלפל.
מגישים לצד העוף

הערות

המתכון באדיבות ''הבשרים של זלמן''

המתכון באדיבות
אטליז הבשרים של זלמן בן זומא 1, פינת שדרות ירושלים, יפו הצג טלפון