Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> פנה סלצ'יצ'ה עם פטריות וגרגירי שומר

פנה סלצ'יצ'ה עם פטריות וגרגירי שומר

פנה סלצ'יצ'ה עם פטריות וגרגירי שומר

תיאור המתכון

סלצ'יצ'ה הן נקניקיות באיטלקית, ובאיטליה רוחשים כבוד רב לנקניקיות. עשרות סוגי נקניקיות בצורות שונות, מבשרים שונים ובתיבולים שונים. הנקניקיות באיטליה עשויות לרוב מבשר נא (לא מבושל) בניגוד לארץ, אם כי ניתן גם כאן למצוא נקניקיות מבשר נא שמומלץ מאוד למתכון זה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם מים רותחים ומומלחים, לפי הוראות היצרן.
במקביל מחממים במחבת גדולה את שמן הזית עם השום. מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים עד להשחמתן. מוסיפים את הפטריות וגרגירי השומר, ומקפיצים 2 דקות. מוסיפים את היין ומבשלים כ-3 דקות עד שהאלכוהול מתאדה. מוסיפים את הפטרוזיליה.
כאשר הפסטה מוכנה, מסננים אותה ומוסיפים למחבת הרוטב. מבשלים יחד דקה נוספת.

הערות

המתכון באדיבות ''הבשרים של זלמן''

המתכון באדיבות
אטליז הבשרים של זלמן בן זומא 1, פינת שדרות ירושלים, יפו הצג טלפון