מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> חזה עגל חלב טרי קר בשמן זית ולימון

חזה עגל חלב טרי קר בשמן זית ולימון

חזה עגל חלב טרי קר בשמן זית ולימון

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לחזה עגל חלב טרי קר בשמן זית ולימון ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

שמים את כל החומרים בסיר גדול ומכסים במים.
מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש, ומסירים את הקצף שנוצר מעל המים.
מבשלים כשעה עד שהבשר יתרכך.
מוציאים מהנוזלים עוטפים במגבת ומניחים לו להתקרר במקרר למשך הלילה.
למחרת פורסים דק ככל האפשר ומסדרים בצלחות הגשה.
בוזקים מעל שמן זית משובח, מיץ לימון ומקשטים בקליפת לימון.

ניתן לשמור את הנתח לפני הפריסה בתוך שמן זית ללילה אחד (במקום לעטוף במגבת). לאחר מכן להוציא מהשמן ולפרוס. בשמן ניתן להשתמש לתיבול הבשר.

ניתן להגיש עם רוטב פסטו מבזיליקום או כוסברה וכן עם רטבים על בסיס מיונז.

הערות

המתכון באדיבות ''הבשרים של זלמן''

המתכון באדיבות
אטליז הבשרים של זלמן בן זומא 1, פינת שדרות ירושלים, יפו הצג טלפון