Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכונים להכנת פשטידות > פשטידת פטריות ובצל

פשטידת פטריות ובצל

פשטידת פטריות ובצל

תיאור המתכון

102. פשטידת פטריות ובצל

מרכיבים

אופן ההכנה

תבנית מלבנית 20x30
1.מחממים שמן בסיר,מוסיפים הבצל והפטריות,מטגנים מעט עד שישחימו ומסירים מהאש.
2.מוסיפים לסיר את תפו"א,שמיר,עגבניות,אבקת מרק והפלפל,בוחשים ומתבלים במלח.
3.מוסיפים ביצים ובוחשים.
4.מעבירים לתבנית משומנת ואופים בחום בינוני כ-45 דקות.

הערות

המתכון באדיבות מיה בן אפריים (BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית


קישורים:
מיה בן אפריים

תגובות

  1. פשטידה קלה וטעימה. סימה (16/04/2010 13:43:00)
    אני רוצה לציין שינויים קלים :במקום תפו''א שמתי בטטה קטנה מגוררת.(יצא מצוין) והוספתי ביצה לתערובת(כלומר 3 ביצים סה''כ)
  2. מעולה וקל להכנה! מתאים גם לצליאקים! הילה (14/12/2011 13:04:00)