פשטידת פטריות ובצל
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
102. פשטידת פטריות ובצל
מרכיבים
- 3 בצלים קלופים,קצוצים דק
- 800 גרם פטריות משומרות מסוננות או טריות
- 2 כפות שמן
- 1 תפו"א,קלוף מגורר גס
- 1/4 כוס שמיר קצוץ
- 2 עגבניות,מגוררות גס
- 1 כף אבקת מרק פטריות
- 1/4 כפית פלפל שחור
- מלח
- 2 ביצים טרופות
אופן ההכנה
תבנית מלבנית 20x30
1.מחממים שמן בסיר,מוסיפים הבצל והפטריות,מטגנים מעט עד שישחימו ומסירים מהאש.
2.מוסיפים לסיר את תפו"א,שמיר,עגבניות,אבקת מרק והפלפל,בוחשים ומתבלים במלח.
3.מוסיפים ביצים ובוחשים.
4.מעבירים לתבנית משומנת ואופים בחום בינוני כ-45 דקות.
הערות
המתכון באדיבות מיה בן אפריים (BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית
- מתאים להגשה לילדים
- דיאטטי
- צמחוני
- כשר
קישורים:מיה בן אפריים
תגובות
-
פשטידה קלה וטעימה.
סימה
(16/04/2010 13:43:00)
אני רוצה לציין שינויים קלים :במקום תפו''א שמתי בטטה קטנה מגוררת.(יצא מצוין) והוספתי ביצה לתערובת(כלומר 3 ביצים סה''כ)
-
מעולה וקל להכנה! מתאים גם לצליאקים!
הילה
(14/12/2011 13:04:00)