Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> פסטה בתרד , בזיליקום ויוגורט

פסטה בתרד , בזיליקום ויוגורט

פסטה בתרד , בזיליקום ויוגורט

תיאור המתכון

101. פסטה בתרד , בזיליקום ויוגורט

מרכיבים

אופן ההכנה

חולטים את התרד במי מלח רותחים למשך דקה, שוטפים היטב במסננת במים קרים וסוחטים. קוצצים גס.
במחבת גדולה שמים את השמן, השום, הפלפל המתוק והפלפל החריף. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.

מכינים את הרוטב:
במעבד מזון טוחנים את היוגורט והבזיליקום לרוטב אחיד ומוסיפים כף שמן
מוסיפים למחבת את התרד הקצוץ ומערבבים כשלוש דקות. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים למחבת את הפסטה ורוטב היוגורט ומערבבים. מוסיפים את הבולגרית והקשקבל, מפזרים פלפל טרי ומגישים

הערות

המתכון באדיבות מיה בן אפריים (BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית


קישורים:
מיה בן אפריים