טלה בגלימה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
תאנים מומלאות בבשר טלה. מנה נהדרת מהמטבח המרוקאי, מוגשת באדיבות מסעדת הגורמה אורו.
מרכיבים
- 1 ק''ג בשר טלה טחון מס' 2 –טחון דק
- 200 גר' שומן כבש טחון דק
- 50 גר' צנוברים קלויים
- צרור כוסברה קצוצה
- מלח, פלפל שחור גרוס
- 3 בצלים קצוצים דק
אופן ההכנה
מערבבים יחדיו את כל חומרי המילוי לקבלת מרקם אחיד. משרים תאנים מיובשות כשעה במים פושרים ומעט ברנדי. חורצים כיס בתחתית התאנה וממלאים במילוי. צולים בתנור משולב ב-150 מעלות למשך כ-15 דקות.
הערות
המתכון באדיבות מסעדת ORO
המתכון באדיבות
|
מסעדת אורו
תחנת דלק אלון, בכניסה למושב גאליה , גאליה
הצג טלפון
08-9316617
קופונים לאורו
|