Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכונים לממולאים > פטריות ממולאות בעשבי תיבול

פטריות ממולאות בעשבי תיבול

פטריות ממולאות בעשבי תיבול

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפטריות ממולאות בעשבי תיבול ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מסירים את רגלי הפטריות וקוצצים אותם דק
קוצצים דק את כל עשבי התיבול , להקפיד לקצוץ רק את העלים , להסיר גבעולים
מטגנים את הבצל בכפית שמן זית
מוסיפים את רגלי הפטריות הקצוצות וממשיכים לטגן
מוסיפים את עשבי התיבול
מוסיפים כף יין לבן יבש
מקפיצים עד בישול קל
ממלאים כל פטריה בכפית מהעיסה
אופים בתנור 180 מעלות דקות בדיוק

הערות

המתכון באדיבות השפית שטיינוביץ שושי, דילייט גורמה

תגובות

  1. כמה זמן בדיוק????????????????? חזי (11/07/2009 10:19:00)
    מה התועלת של המתכון אם הזמן הוא מדויק ואני רציתי עוד שעתיים להכין את זה יש לי אורחים.
    זו פשלה רצינית ומקטינה את הרצון לחפש באתר שלכם.
    חזי
  2. פטריות בעשבי טיבול נתלי (09/07/2010 22:57:00)
    המתכון נראה לי ניפלא, הוספתי זיתי ''קלמטה'' (שחורים ללא גלעין) קצוצים ואגוזי קשיו קצוצים, ויצא לי נהדר
    תודה על המתכון ה''בסיסי''