מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכונים לממולאים > טבעות דלורית במילוי בשר, על מצע דלורית וקישואים

טבעות דלורית במילוי בשר, על מצע דלורית וקישואים

טבעות דלורית במילוי בשר, על מצע דלורית וקישואים

תיאור המתכון

ערך קלורי: 220 קלוריות למנה

מרכיבים

אופן ההכנה

להכנת המלית:
קוצצים את הכרישה החלוטה, ומערבבים עם בשר בקר, חזה עוף, בצל, פטרוזיליה, ביצה, פירורי לחם, אגוז מוסקט, פלפל אנגלי, פלפל שחור ומלח. מניחים חצי שעה במקרר לספיגת טעמים.

להכנת הטבעות:
קורצים עיגול במרכז כל פרוסה (בעזרת חותכן עוגיות), לקבלת צורת טבעת. את קצות הדלורית קוצצים לקוביות. ממלאים כל טבעת דלורית במלית הבשר. דוחסים היטב ומשטחים לגובה דופנות הפרוסה. בסיר שטוח ורחב מטגנים את הבצל בכף שמן להזהבה. מוסיפים מרק עוף, רסק עגבניות ותבלינים. מוסיפים קוביות דלורית (מהקצוות שקצצנו), ומעליהן קוביות קישואים.

מוסיפים מים לכיסוי הקוביות ומביאים לרתיחה. מסדרים בעדינות בסיר את טבעות הדלורית הממולאות, בשכבה אחת. מכסים ומבשלים עד לריכוך הדלורית, כ-35 דקות . תוך כדי בישול מרטיבים עם הרוטב מתחתית הסיר את הדלורית. מגישים שתי טבעות דלורית עם קישואים ודלורית למנה.

הערות

המתכון באדיבות השפית שטיינוביץ שושי, דילייט גורמה