Skip Navigation Linksראשי > תוספות > סלטים צמחיים> סלט סלק ותפוחי עץ

סלט סלק ותפוחי עץ

סלט סלק ותפוחי עץ

תיאור המתכון

ערך קלורי: 55 קלוריות למנה

מרכיבים

אופן ההכנה

מבשלים סלקים בקליפתם במים עד לריכוך. מצננים, מסננים ומקלפים. חותכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ. מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ. מבשלים תפוחים במחבת עם מעט יין לבן עד לריכוך (אבל לא עד כדי מחית). מערבבים יחד סלקים ותפוחים. מערבבים פנימה שום כתוש, חומץ ומיץ לימון. מתבלים במלח ובפלפל, ומגישים.

הערות

המתכון באדיבות השפית שטיינוביץ שושי, דילייט גורמה