Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכונים לממולאים > סירות חצילים ממולאות בבשר

סירות חצילים ממולאות בבשר

סירות חצילים ממולאות בבשר

תיאור המתכון

ערך קלורי: 225 קלוריות למנה

מרכיבים

אופן ההכנה

חוצים כל חציל לשניים. מרוקנים בעזרת כפית פריזיאן את תוכנו (משאירים דופן בעובי 1 ס"מ). קוצצים את תוכן החצילים, ומקפיצים במחבת עם כפית שמן. מסירים מהאש ומערבבים יחד עם שני סוגי הבשר, בצל, שום, אורגנו, מלח ופלפל.

ממלאים את סירות החצילים. שמים עגבניות וציר עוף בתבנית רחבה, ומניחים את סירות החצילים בשכבה אחת בתבנית. אופים בחום של 180 מעלות עד שהחצילים מתרככים.

הערות

המתכון באדיבות השפית שטיינוביץ שושי, דילייט גורמה